ME
Prometheus Real Estate na sajmu u Beogradu
04.05.2023.

Prometheus Real Estate na sajmu u Beogradu

Naša kompanija Prometheus Real Estate učestvovala je na sajmu nekretnina, nedavno održanom u Beogradu, 18. i 19. februara 2023. godine.
Naime, svake godine se na ovoj međunarodnom sajmu okupljaju raznorazni izvodjaci radova i agencije iz više od 10 zemalja svijeta. Ove godine predstavljeno je više od 10.000 objekata koji se nalaze u najpopularnijim zemljama, kako za ulaganje, tako i za rekreaciju, poput Kipra, Portugala, Gruzije, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Turske i mnogih drugih. Nasa agencija za nekretnine, Prometheus Real Estate nudi kupovinu i iznajmljivanje stambenih objekata i poslovnih prostora u Crnoj Gori. Najpopularniji objekti nalaze se na teritoriji Budvanske rivijere. Zainteresovali smo ucesnike sajma raznovrsnim objektima na primarnom i sekundarnom tržištu nekretnina, koji su savršeni kako za stalni boravak tako i za raznovrsna ulaganja.
Pored Jadranske obale, veliko interesovanje vlada za gradove Žabljak i Kolašin, koji se nalaze na sjeveru zemlje. U toku zimske sezone na sjeveru zemlje rade skijališta, u toku ljetnje sezone ovaj kraj nista manje nije popularan, naprotiv, veoma je pogodan za bijeg od ljetnjih vrućina i posjetu ekoloskih područja, koja ulaze u sastav nacionalnih parkova.

Ostale vijesti