Detalji Nekretnine

Prometheus Nekretnina | ID: 718

Infrastruktura i oprema
Klima uređaj Namještaj Parking Telefon Bazen

Istorijska nekretnina na prvoj liniji Bokokotorskog zaliva.

Tip: Za Izdavanje - Kuća

Grad
Kotor
Adresa
Dobrota
Ukupna kvadratura stambenog prostora
370
Broj spavaćih soba
/
Broj kupatila
0
Broj balkona / terasa
0
Dodatna karakteristika
Starogradnja
Pogled sa prozora / balkona
Grad
Opis

Istorijska nekretnina na prvoj liniji Bokokotorskog zaliva.

Jedinstvena slikovita kuća iz 17. veka sa placom, garažom i marinom. Ukupna površina kuće je 370 m2. Vlasnici su rekonstruisali kuću od čvrstog kamena, uspevši da sačuvaju stari arhitektonski stil. Ova nekretnina je od istorijske vrednosti. Interijeri su dizajnirani s posebnom pažnjom, vlasnici su sačuvali mnoge drevne detalje i elemente, dok je sva oprema u kući moderna i na visokom nivou.

U prizemlju se nalazi prostrani dnevni boravak sa kaminom, velika potpuno opremljena kuhinja i ostava za domaćinstvo.

Na prvom spratu nalazi se luksuzni dnevni boravak sa kaminom, trpezarijom i zasebnim apartmanom. Postoje četiri prelepe sobe i dve kupatila na drugom spratu i prostrani odvojeni stan na tavanu. Takođe je izgrađen dodatni objekat, povezan sa glavnom zgradom, gde su smeštena dva odvojena stana.

Skoro svaka soba ima direktan pogled na zaliv i planine. Terase kuće zaslužuju posebnu pažnju. Ovde, dok se odmarate, možete uživati u otvorenim pogledima na zaliv Boko-Kotorska. Prostrana garaža od 55 m2 upisana je u katastar kao komercijalni prostor i ima potencijal za rekonstrukciju druge zgrade po zelje novih vlasnika. Prostor oko kuće obložen je kamenom, gde god je to bilo moguće, vlasnici su zasadili cveće i biljke. Teras s roštiljem u potpunosti je opremljen za ugodan odmor u hladovini.

Ispred kuće se nalazi privez, gdje postoji mogućnost postavljanja velikog broja lezaljka za plažu. Takođe, postoje svi zakonski uslovi za stvaranje male moderno opremljene marine.

 

Cena zakupa vile zavisi od perioda boravka

Cijena:  Kontakt